top of page

De 4 mooiste locaties voor een fotoshoot!

Bijgewerkt op: 2 dagen geleden

Zoek je nog een perfecte locatie voor je huwelijksfoto's of foto's met je gezin? Hieronder vind je mijn top 4 favoriete plekken om mooie foto's te laten nemen.


De Bolloheide in Tremelo: prachtige natuur


Op zoek naar de ideale plek voor een betoverende fotoshoot? De heide is dé locatie die al je verwachtingen zal overtreffen. Elk seizoen biedt de heide een ander kleurenpalet. Van de levendige paarse en roze bloemen in de zomer tot de warme, goudbruine tinten in de herfst – de heide zorgt voor een dynamische en gevarieerde achtergrond die je foto's tot leven brengt.


Het Begijnhof in Lier: een fotoshoot met veel plezier!


Het Begijnhof in Lier is ideaal voor fotoshoots. De kleine straatjes en de oude huizen vormen het perfecte canvas voor al jouw foto's. Het is een rustige plek en daarom ideaal om ongestoord te poseren. De perfecte locatie voor communie en trouwfoto's.De Kesselse heide: Met je gezin aan jouw zijde


Ook de kesselse heide is prachtig! De natuur zorgt voor een goed contrast tussen jou en de omgeving. Zo schitteren jullie extra op beeld. Het is een uitstekende plaats om samen met je gezin of communicant foto's te nemen. Samen creëren we prachtige herinneringen die een leven lang meegaan, tegen een achtergrond die net zo uniek en mooi is als jouw familie.

De Kasteelhoeve in Grobbendonk

Verscholen tussen het groen vind je de Kasteelhoeve in Grobbendonk. Het is een plekje dat nog niet zo bekend is, maar heel mooi! Het is een beetje een ruwe plek, maar super mooi op foto!. En wie weet kom je Bartel van Riet wel tegen, want hij is er samen met zijn vrouw kind aan huis!


Weet je zelf nog een prachtige plek voor foto's? Laat het ons zeker weten!


1.639 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page