top of page

De 3 mooiste locaties voor een fotoshoot!

Bijgewerkt op: 14 nov. 2023

Zoek je nog een perfecte locatie voor je huwelijksfoto's of foto's met je gezin? Ik heb al veel ervaring met fotoshoots op locatie. Hieronder vind je mijn top 3 favoriete plekken om mooie foto's te laten nemen.


Het Begijnhof in Lier: een fotoshoot met veel plezier!
Het Begijnhof in Lier is ideaal voor fotoshoots. De kleine straatjes en de oude huizen vormen het perfecte canvas voor al jouw foto's. Het is een rustige plek en daarom ideaal om ongestoord te poseren. De perfecte locatie voor communie en trouwfoto's.De Kesselse heide: Met je gezin aan jouw zijde

De Kesselse heide vind ik de meest geweldige locatie voor een fotoshoot. De natuur zorgt voor een goed contrast tussen jou en de omgeving. Zo schitteren jullie extra op beeld. Het is een uitstekende plaats om samen met je gezin of communicant foto's te nemen. Geniet van deze unieke ervaring en ik bezorg je een mooi herinneringsgeschenk.


De Kasteelhoeve in Grobbendonk

Verscholen tussen het groen vind je de Kasteelhoeve in Grobbendonk. Het is een plekje dat nog niet zo bekend is, maar super mooi! Het is een beetje een ruwe plek, maar super mooi op foto!. En wie weet kom je Bartel van Riet wel tegen, want hij is er samen met zijn vrouw kind aan huis!


Weet je zelf nog een prachtige plek voor foto's? Laat het ons zeker weten!


1.392 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page